Patronii de restaurante încearcă să găsească producători români de la care să se aprovizioneze

Lanţurile de restaurante, care doar în Bucureşti fac afaceri de 2,5 mld. lei, încearcă să găsească producători locali de legume, fructe sau brânzeturi, vrând astfel să se rupă de intermediari sau de magazine.
Se lovesc însă de faptul că în România nu sunt destui producători de legume sau fructe care să asigure o cantitate mare de produse, pe o perioadă mai mare de timp.
„E greu să găsim producători care să asigure cantităţi mari de produse", spune un proprietar al unui lanţ vestit de restaurante.
Fermierii români nu au încă posibilitatea să investească în capacităţi mari de producţie, în standardizare, astfel încât să aibă un produs constant, potrivit reportervirtual.ro.
Lanţul de restaurante colaborează de 5-6 ani cu diferiţi producători din România, însă este în continuă căutare de colaborări pentru brânză, afine sau cătină.
Pe același subiect

Ioan Sperling: Vaca, dușmanul Planetei Albastre

Controversă-bombă: Laptele de vacă generează cancer! Prof. Avram Fițiu: Să ne întoarcem la civilizația oii!

Covidul și Războiul cer de la Români: SEMINȚELE, LEGUMELE ȘI... CEAIUL, LA CONTROL! Gândul: Proiect de OUG al Ministerului Agriculturii care obligă operatorii din domeniul agricol și alimentație să-și raporteze lunar stocurile statului (PDF)

Românii nu vor mai putea crește porci dacă nu și-i înregistrează într-o bază de date națională, hrănindu-i doar cu furaje și dezinfectându-și încălțămintea la intrarea în coteț, prevede o OUG nășită de Guvernul Cîțu pe spinarea pestei porcine

Avram Fițiu: Top 10 greșeli majore făcute de țăranul emigrant, la întoarcerea din pribegie

Ceaiul de coajă de salcie, adevărata „aspirină” naturală
Recomandările noastre
Tip conținut: Știri
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Comentarii (0)