ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proprietarii Lactate Brădet propun crearea unei companii de lactate la care să participe toți cetățenii care doresc, cu cât doresc, ei urmând să cedeze toate activele pe care le dețin.

"Vreau să vă propun ceva inedit. Nu știu dacă se poate, dar lansez o idee și vă rog să o analizați. Dumneavoastră ați făcut ,,lactatebradet" un brand cunoscut național. Eu cred că este normal ca acest nume foarte drag mie să vi-l dau dumneavoastră pentru că nu este meritul meu și el trebuie să se întoarcă la cei ce l-au creat cu adevărat. Haideți să facem un brand al românilor, un produs românesc pentru noi, să știm cu adevărat ce mâncăm, să știm cu adevărat că produsul are un preț corect și o calitate deosebită, să fim siguri că putem să-l dăm copiilor noștri și nimeni să nu-l mai poată contesta. Vrem din toată inima să împărțim cu dumneavoastră tot ce am realizat în acești 15 ani", a scris pe Facebook Marius Badea, unul dintre proprietari.

Acesta propune crearea celei "mai mari fabrici de lactate a produsului românesc", care să urmărească cu prioritate interesele cetățeanului român.

"Crearea unei companii la care să participe toți cetățenii care doresc, fiecare cu cât dorește. Eu personal vreau să mă implic cu voia dumneavoastră să realizăm cea mai mare fabrică de lactate a Produsului Românesc. Vrem să folosim experiența noastră pentru a realiza o companie care să urmărească cu prioritate maximă interesele cetățeanului român. Eu pun la dispoziție toate activele firmei noastre cu bune și rele, dumneavoastră celor care ne-ați susținut necondiționat. România a fost sărăcită în toți acești ani de tot ce a avut. Haideți să ne unim forțele cu toții și chiar să facem o companie a românilor de care să fie mândru fiecare, de la mic la mare, orice copil sau cetățean ce trăiește în România. O companie românească care să investească în casa ei, o companie care să producă pentru comunitatea ei produse sigure și sănătoase", scrie Marius Badea.

Pe site-urile de socializare a început de câteva zile o campanie de susținere a firmei argeșene de lactate, după ce ministrul Agriculturii a anunțat, la începutul săptămânii, că o cantitate de brânză proaspătă de vacă produsă de societatea Lactate Brădet din Curtea de Argeș conține bacteria E-coli iar autoritățile au dispus stoparea activității societății.