Cererea de tractoare e ridicată, însă uzina Tractorul din Brașov a fost închisă și înlocuită cu un mall.
 
Un producător de tractoare forestiere din Reghin a zis că este timpul să producă și tractoare agricole. Ca și în cazul Dacia Pitești, compania din Reghin și-a găsit un partener străin.

ImunoMedica


„IRUM, din Reghin, a lansat câteva modele de tractoare. Pentru noi, cei de la APIMAR (Asociației Producătorilor și Importatorilor de Mașini Agricole din România), implicați în lumea agricolă, lansarea a fost un eveniment care trebuia punctat. Deoarece IRUM este specializată în tractoare forestiere. Iar intrarea lor pe piața tractoarelor agricole vine să umple golul lăsat de falimentul UTB.

Marca proprie a IRUM, TAG, este de fapt un tractor Belarus produs aici sub licență. Și nici nu încearcă să o ascundă, ba din contră. Pe o jumătate de capotă este marcat IRUM, iar pe cealaltă jumătate scrie cu galben Belarus. Totul depinde din ce parte te uiți” a declarat directorul marketing APIMAR, citat de romani-buni.info.
 
TAG 952.3 de la IRUM este un tractor agricol agil și capabil, caracterizându-se prin costuri minime de întreținere și care poate executa o gamă variată de lucrări în funcție de necesitățile clientului. Este de asemenea un utilaj extrem de versatil, care - în agregat cu diverse mașini și utilaje specializate, purtate, semipurtate sau tractate - poate îndeplini diverse sarcini în lucrările de agricultură, silvicultură și transporturi.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.