ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lidl România a declanșat o alertă alimentară privind comercializarea unui produs alimentar cu Salmonella, rugând clienții care l-au achiziționat să-l returneze urgent, anunță Mediafax.

Potrivit sursei citate, este vorba despre produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g”. 

„În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Această rechemare vizează exclusiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g" cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019. Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenele de valabilitate menționate mai sus, sunt rugați să țină cont de retragere și să nu îl consume”, a  anunțat Lidl România.

Lidl precizează că produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

În anunț se menționează că alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Cămara Noastră, nu sunt afectate de această rechemare.