Lidl România a declanșat o alertă alimentară privind comercializarea unui produs alimentar cu Salmonella, rugând clienții care l-au achiziționat să-l returneze urgent, anunță Mediafax.

Potrivit sursei citate, este vorba despre produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g”. 

„În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza). Această rechemare vizează exclusiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g" cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019. Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenele de valabilitate menționate mai sus, sunt rugați să țină cont de retragere și să nu îl consume”, a  anunțat Lidl România.

Lidl precizează că produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

În anunț se menționează că alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Cămara Noastră, nu sunt afectate de această rechemare.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.