Retailerul Mega Image retrage de pe piață un sortiment de brânză franțuzească în urma unei informări primite de la furnizorul produsului cu privire la o suspiciune de contaminare cu Escherichia Coli O26, informează Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

„Punctul Național de Contact RASFF România a fost notificat de către Punctul European de Contact RASFF asupra unei retrageri inițiată de compania Mega Image pentru sortimentul de brânză Reblochon de Savoie au lait cru 450g. Retragerea produsului a fost inițiată în urma unei informări primite de la furnizorul Societe Fromagerie Chabert despre existența unui suspiciuni de contaminare cu Escherichia Coli O26 a produsului", precizează autoritatea sanitară veterinară, citată de Agerpres.

ImunoMedica


Loturile suspecte sunt cele a căror serie de identificare începe cu 8CR.

ANSVSA colaborează cu Mega Image România în acțiunea de retragere a loturilor de produse suspicionate de pe piață, urmărind modul de retragere de la comercializare precum și alte acțiuni pe care compania le întreprinde, cum ar fi informarea consumatorilor.

Magazinele în care a fost distribuit acest produs sunt Mega Image Ion Mihalache, Mega Image Cobălcescu, Mega Image Băneasa, Mega Image Tomis Constanța.

În conformitate cu legislația în vigoare și cu procedurile ANSVSA, Mega Image România a transmis Autorității anunțul privind retragerea tipului de produs suspicionat, care conține detalii și recomandări pentru consumatori.

Consumatorii care au achiziționat acest produs trebuie ca, în măsura în care este posibil, să-l returneze însoțit de un bon fiscal în magazinul din care a fost achiziționat. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.