ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apa Nova București a inaugurat noul său Centru Relații Clienti, în clădirea Euro Tower. 

Centrul include serviciul de casierie și pe cel de servire clienți și funcționează de luni până vineri între orele 7.30 și 19.30.

„Dezvoltat după conceptul „one stop shop”, noul centru va face posibilă reducerea la jumătate a timpilor de așteptare și de răspuns la solicitările tuturor persoanelor care le va trece pragul”, se arată într-un comunicat al ANB.

„Noul centru de Relații cu Clienții al Apa Nova București devine interfața-cheie între companie și clienții noștri, iar prin creșterea standardelor de calitate introduse cu această ocazie ne dorim creșterea gradului de confort, siguranță și satisfacție a tuturor clienților ANB, existenți și potențiali”, a declarat Mădălin Mihailovici, directorul general al Apa Nova București.

„Structurat pe 5 zone distincte - Recepție, Casierie, Consultanță, Contractare și Zona de întâlnire - noul Centru va oferi posibilitatea reducerii timpului de intervenție al echipelor tehnice, de la 24 la 6 ore (de la vizita clientului) și a timpului de încheiere a contractelor de la 3 zile la 30 de minute, dacă documentația depusă este completă. De asemenea, timpul de prelevare a probelor de apă din alte surse, pentru analiza calității, se reduce cu 24 de ore”, se mai arată în comunicat.

„Studiile și cercetările de piață, dezvoltate în ultima perioadă de către companie, au arătat dorința clienților de a regăsi în furnizorul lor de servicii de apă, o companie modernă, inovativă și cât mai prietenoasă în relația cu ei. Prin această lansare, noi practic am făcut încă un pas în întâmpinarea dorințelor și solicitărilor clienților noștri”, a mai spus Mădălin Mihailovici.

Odată cu lansarea noului Centru Relații Clienti, vechea locatie a casieriei din strada Aristide Demetriade nr. 2 va fi închisă, toți clienții și potențialii clienți ai Apa Nova București fiind invitați și așteptați la noua locație.

Apa Nova București, filială Veolia, este din 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare din București. ANB are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea și distribuția apei către consumatori, evacuarea apelor uzate și a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului București.