ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hipermarketul Carrefour din centrul comercial Vitantis din București va fi închis în zilele următoare, galeria comercială urmâmd a fi închisă treptat în lunile următoare.

Centrul comercial Vitantis a fost inaugurat în septembrie 2008 și a reprezentat, la momentul respectiv, cel mai mare proiect de retail din București, având peste 36.000 metri pătrați de suprafață închiriabilă. Vitantis Shopping Center este situat în sectorul 4, în partea de sud-est a orașului, între două din cele mai mari cartiere rezidențiale din București, Berceni (la sud) și Titan (la est). 

Grupul francez de retail, care a finalizat în 2016 preluarea supermarketurilor Billa, a ajuns la o rețea de peste 300 de magazine pe piața românească, fiind cel mai mare operator de supermarketuri în funcție de suprafață.
 
Este cea de-a treia închidere a celor de la Carrefour în România, după cele din Brăila (2009) și Arad (2012).