În ultimii ani piața restaurantelor a cunoscut o dezvoltare foarte mare, mai ales din cauza deschiderii multor centre comerciale. Din cauza lipsei timpului sau pentru a nu sta cât mai mult în bucătărie, mulți oameni aleg să servească masa în oraș.

Un client însă a avut o imensă surpriză atunci când a comandat o salată de la ”Salad Box”, dintr-un centru comercial din Ploiești.

Acesta a postat pe Facebook un filmuleț în care se observă cum un viermișor se plimbă nestingherit prin salata comandată de la restaurantul amintit mai sus.

Din discuțiile celor prezenți reiese faptul că angajații acestui lanț au spus că nu au nicio vină pentru această neplăcere.

Probabil că după ce vor urmări acest filmuleț, mulți se vor gândi de două ori înainte să mai servească masa într-un astfel de local.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews