ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimii ani piața restaurantelor a cunoscut o dezvoltare foarte mare, mai ales din cauza deschiderii multor centre comerciale. Din cauza lipsei timpului sau pentru a nu sta cât mai mult în bucătărie, mulți oameni aleg să servească masa în oraș.

Un client însă a avut o imensă surpriză atunci când a comandat o salată de la ”Salad Box”, dintr-un centru comercial din Ploiești.

Acesta a postat pe Facebook un filmuleț în care se observă cum un viermișor se plimbă nestingherit prin salata comandată de la restaurantul amintit mai sus.

Din discuțiile celor prezenți reiese faptul că angajații acestui lanț au spus că nu au nicio vină pentru această neplăcere.

Probabil că după ce vor urmări acest filmuleț, mulți se vor gândi de două ori înainte să mai servească masa într-un astfel de local.