Un român care voia să își cumpere o mașină spune că a fost la un pas să fie păcălit de un vânzător care oferea produsul la un preț sub cel al pieței, fără a menționa însă că autoturismul fusese avariat grav cu câteva luni înainte.

Florin Obreja a povestit cum a fost pe punctul de a fi păcălit printr-o postare pe Facebook ce a devenit virală, fiind apreciată sau distribuită de peste 2.000 de persoane. Mulți dintre cei care au interacționat cu Obreja au relatat că au trecut și ei prin experiențe similare. 

ImunoMedica


În relatarea sa, românul spune că a găsit pe un site de anunțuri o mașină din 2017, cu 6.000 de kilometri la bord, deci aproape nouă, la un preț de aproximativ 10.000 de euro. Obreja susține că mașina era vândută în București și că a făcut un împrumut pentru a o cumpăra. 

„Am mers, am văzut-o, după câteva schimburi de replici mi-am dat seama că proprietarul care îmi prezenta mașina nu era și proprietarul din acte. Am aflat că, de fapt, are mașina unui frate a cărui nevastă se operase de urgență și care era, normal, la spital. Am aflat ca Fordurile Fiesta au niște cute și niște suduri ciudate «ca așa-s ei neglijenți în fabrică...De astea... Câteva amănunte mi-au trezit curiozitatea și am început să caut. Norocul meu că ma ocup cu obținerea despăgubirilor pentru pagubiții și victimele accidentelor rutiere sau de muncă”, a relatat bărbatul. 

Acesta a descoperit că, în urmă cu patru luni, mașina sa fusese implicată într-un accident rutier în care fusese avariată serios. „La întrebarea firească: Cum puteți să puneți viața unor oameni în pericol vânzând cazanul ăsta care trebuia casat, fiind daună totală? mi s-a răspuns că atunci când cumperi o mașina second-hand poți să te aștepți că nu este perfectă, că mai poate avea și ceva probleme. Restul este poveste”, a mai arătat bărbatul.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.