ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vodafone România a înaintat apel împotriva unei decizii a Judecătoriei Sectorului 2 București, care a hotărât, în iulie, că operatorul de telefonie mobilă trebuie să plătească unui client din Galați daune morale de 3.000 lei, plus cheltuieli de judecată de 1.112 lei.
 
Pe lângă daune morale și cheltuieli de judecată, clientul a solicitat și obținut în instanță anularea unei plăți suplimentare de peste 1.000 de euro pentru servicii de roaming și trafic de date, sumă imputată de Vodafone Romania, scrie Profit.ro

Vodafone România i-a cerut în plus, în factură, unei persoane fizice din Galați 15,45 euro+TVA, sub formă de cost suplimentar apeluri roaming, și 983 euro+TVA, drept cost suplimentar aferent datelor mobil.
 
Clientul a refuzat să achite factura care i-a fost pusă în față și s-a adresat justiției. După ce au contactat Oficiul pentru Protecția Consumatorilor Galați, judecătorii i-au dat dreptate clientului și au obligat Vodafone să îi plătească acestuia 3.000 de lei, ca daune morale.
 
 Vodafone trebuie să achite și 1.111 lei cheltuieli de judecată.