ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce au apărut zvonuri privind o vânzare a McDonald's România către un investitor rus, reprezentanţii din ţara noastră au negat acest lucru. 

Totuşi, se pare că afacere americanilor nu merge chiar bine în România şi în curând va exista o schimbare în managementul acestor fast-food-uri. Astfel, conform lui Daniel Boaje, directorul filialei române, Reţeaua din România a gigantului american ar putea să urmeze trend-ul celei globale, unde cea mai mare parte a restaurantelor sunt administrate de persoane fizice ce funcţionează în regim de francizat.

"80% din reţeaua globală este francizată. În România, proporţia e chiar inversă. Probabil că vom urma şi noi strategia de la centru. Francizarea se poate face în două feluri: individual, pentru fiecare restaurant în parte, sau cu un investitor care să preia toată reţeaua”, a declarat Boaje pentru economica.net