ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Operatorul aerian low-cost Ryanair a scos la vânzare în urmă cu câteva luni sute de mii de bilete de avion cu doar 5 euro. Acum, compania se vede nevoită 18.000 curse aeriene, în intervalul noiembrie 2017-martie 2018, afectând astfel aproximativ 400.000 de pasageri, după ce inițial anunțase că va anula zboruri doar până la sfârșitul lunii octombrie.

Persoanele care au cumpărat deja bilete vor fi anunțate dacă zborul le este anulat și vor avea de ales între a primi banii înapoi sau a fi direcționați către o altă cursă. Ei vor primi și un voucher de călătorie în valoare de 40 lire sterline pentru o cursă sau 80 lire sterline pentru un traseu dus-întors, care să fie folosit la alte curse Ryanair în perioada octombrie 2017-martie 2018.
 
Operatorul a anulat începând cu luna noiembrie toate zborurile pe care le opera între București și Palermo, potrivit datelor disponibile pe site-ul propriu.

Aceasta este, momentan, singura cursă suspendată începând cu această iarnă de irlandezi din/către România. 

Printre motivele invocate de companie se numără nealocarea la timp a concediilor pentru piloți și personalul de bord, o serie de greve ale angajaților, precum și întârzieri cauzate de vremea nefavorabilă și plecări ale piloților.