ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Normele de igienă par să nu mai conteze pentru magazinele care vor să facă profituri foarte mari. O vânzătoare dintr-un supermarket a fost surprinsă în timp ce arunca pe jos un calup de carne congelată, neambalată, probabil pentru a-l porționa, iar apoi femeia culege carnea de pe jos și o pune în vitrină la vânzare.

Scenele au fost filmate de clienți, într-un supermarket dintr-un cartier craiovean, iar autoritățile au declanșat o anchetă după ce imaginile au ajuns pe internet, anunță Știrileprotv.ro.

Luată la întrebări, reprezentanta magazinului are o explicație halucinantă.

"Au fost niște vârfuri de animăluțe și în toată țara se vând neambulate în bax, să interzică la toată lumea", a explicat vânzătoarea.

Imaginele au fost văzute și de cei de la Direcția sanitar veterinară. Carnea a fost scoasă imediat de la vânzare, iar firma a fost amendată cu 3.000 de lei.

Representanții DSV spun că, în funcție de rezultatele controlului, se poate ajunge până la închiderea magazinului.