ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu câteva săptămâni, ministrul Agriculturii făcea declarații șocante despre mâncarea vândută în magazinele românești. Achim Irimescu susținea că la noi ajung din alte state produse expirate, dar care se vând fără probleme, pentru că autoritățile statului nu le verifică atunci când intră în România. 

Iată un exemplu că România este coșul de gunoi al Europei. Nemții de la Muller vând în România produse în ambalaje cu oferte personalizate pentru piața italiană. Practic, este o reglare de stocuri pentru a diminua pierderile companiei din Italia, după cum spun cei de la Brand Privat.

Aceste produse se vând în magazinele Carrefour și este interesant de aflat cum de este permis acest lucru. 

Nu este pentru prima oară când se întâmplă acest lucru cu produsele Muller, în noiembrie 2015 fiind comercializate în România iaurturi cu fructe (cocos și căpșuni) în ambalaj scris în limba italiană.