ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi a călători spre orice destinație din Europa și mai mult decât o necesitate pentru orice persoană aflată în situația de a caută un loc de muncă mai bine plătit,de a-și vizită copii sau nepoții aflați la mii de kilometrii îndepărtare sau doar de a călători de plăcere în concediu!

Atunci când optați pentru oricare din formele de turism: cultural, sportiv, medical, pentru cumpărături sau sunteți nevoit să efectuați o călătorie de afaceri ,întotdeauna veți avea în minte o întrebare:Cu ce mijloc de transport persoane să călătoresc pentru a beneficia de maximul de confort și siguranță,și pentru a-mi minimiza costurile?
Deși opțiunile par a fi multe,practic puteți alege între avion,propria mașină sau să optați pentru o firma de transport persoane cu autocarul!

Deși transportul de persoane cu avionul este din ce în ce mai preferat de majoritatea călătorilor,nu întotdeauna poate fi soluția pe care o căutați:prețurile sunt de multe ori destul de mari când trebuie să alegeți într-o perioada foarte scurtă,aeroporturile sunt de cele mai multe ori la distanțe foarte mari de locul unde doriți să ajungeți ceea ce presupune alte costuri suplimentare pentru transfer,cantitatea de bagaje la cala este limitată!
Dacă optați să călătoriți cu propria mașină ,deși nu toată lumea este proprietara de autoturism,și această are dezavantajele ei ,oboseală atunci când călătoriți singur,stresul datorită necunoașterii traseului sau a legislației din statul în care veți călători,etc

De ce să alegeți Giltrans, firma noastră de transport persoane?

Compania Giltrans oferă clienților săi transport persoane și colete în Italia, Anglia, Germania, Belgia și Olanda în cele mai sigure și confortabile condiții de călătorie. În cei peste 10 ani de experiență în transport de persoane, Giltrans este alături de clienți cu oferte actualizate, vouchere de călătorie, servicii de transport incluse în pachetele autocarelor încadrate la categoria 4 stele ce au că dotări aer condiționat,spațiu generos, internet Wi-Fi, sisteme audio-video cu DVD, stație și microfon, SRS, ABS și multe altele. În prețul biletului de călătorie se oferă o masă caldă și debarcare direct la adresa.

Flota noastră include 13 de autocare, dintre care două supraetajate, toate încadrate la categoria 4 stele și 50 de microbuze. Echipa noastră este compusă din șoferi profesioniști experimentați în segmentul de transport al persoanelor și coletelor, cu zeci de mii de ore de conducere, experiență în condus pe timpul nopții și care dau dovadă de o permanentă amabilitate față de clienții noștri.

Spre exemplu cu Giltrans puteți călători spre :

Italia se pleacă de două ori pe săptămâna: marți, joi . Sunt, practic, deservite câteva zeci de orașe italiene cu autocare, din Trieste și până în Calabria. Prețurile variază în funcție de destinație – dacă e mai aproape de România (cum ar fi Vicenza, Verona, Brescia), prețul este 80 de euro, dacă e mai departe – cum sunt Bari, Lecce sau Reggio Calabria - 100 de euro
În Germania, Giltrans efectuăm trei curse pe săptămâna și, în acest caz, pasagerul este transportat până la adresa indicată (sau luat de la adresa indicată). În prețul biletului, se include și un bagaj de 50 kg. Prețurile variază în funcție de orașul în care se călătorește și variază în funcție de adresa. 
În Anglia, de asemenea se oferă transport până la adresa indicată în Anglia, în timp ce în România, pasagerii sunt luați sau lăsați într-un punct central al orașului dorit. Sunt trei curse pe săptămâna din zeci de orașe din Anglia . De asemenea, se asigura transportarea unui bagaj de 50 kg, inclus în costul biletului. Prețurile variază între 100 și 125 de lire, în funcție de orașul de destinație din Anglia.
Deasemenea Giltrans efectuează și curse spre Belgia,Olanda, toate la adresa clientului!
Pentru orice relații și rezervări nu ezitați să ne contactați pe site-ul nostru sau la numerele noastre de telefon:
0736623933/0748293770/0233791008p