ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Amendați de către autoritatea care se ocupă cu protecția datelor cu caracter personal după ce au făcut publice numele a 187.000 de datornici, cei de la ANAF continuă lupta cu contribuabilii.

Potrivit unui proiect de modificare a Codului de procedură fiscală, Fiscul va lipi pe ușa casei sau firmei celor care refuză să primească actele administrative fiscale (decizii de impunere, somații etc) trimise la domiciliu.

Înștiințarea afișată pe ușa destinatarului trebuie să includă denumirea organului fiscal emitent, numele și prenumele persoanei care a afișat înștiințarea și funcția pe care o are, numele, prenumele și domiciliul fiscal al contribuabilului înștiințat.

Totodată, trebuie să cuprindă denumirea, numărul și data emiterii actului administrativ fiscal pentru care se face înștiințarea, dar și data și ora la care a fost făcută afișarea, însoțită de semnătura agentului.

În acest timp, multinaționalele continuă să scoată profitul din țară prin diverse căi, iar marii datornici la bugetul statului nu sunt deranjati de organele abilitate.