ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Curtea de Apel București a respins vineri cererea depusă de regele Mihai prin care acesta contesta obligațiile fiscale către bugetul de stat, stabilite de ANAF, în cuantum de 4,1 milioane de lei, informează Agerpres.

Hotărârea nu este definitivă.

Regele Mihai a deschis un proces la Curtea de Apel București prin care contesta obligațiile fiscale către bugetul de stat.

"Respinge excepția inadmisibilității. Respinge cererea ca neîntemeiată. Dispune restituirea cauțiunii consemnate în cuantum de 18.277,88 lei, conform recipisei de consemnare CEC Bank nr. 4207015/1 din data de 31.03.2016. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel București. Pronunțată public prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, azi, 24.06.2016", se arată în minuta CAB.