ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL Daniel Cătălin Zamfir, inițiatorul legii dării în plată, critică BRD pentru atitudinea sa potrivnică față de acest act normativ.
 
"Încă o bancă, BRD, a cărei conducere e cercetată de DNA pentru fapte de corupție pentru creditele acordate Elenei Udrea, lui Truică, șoferului lui Truică și altora, înfierează cu mânie proletară legea dării în plată.
 
Mai mult, ne mai și acuză, pe mine și pe Piperea, de populism și demagogie. Dacă om fi noi populiști și demagogi rămâne să aprecieze românii. Ce știu însă sigur românii despre banca asta e că a avut o contribuție foarte importantă la pierderea încrederii populației în bănci. Și mai văd conducerea acestei bănci la DNA acuzată de grave fapte de corupție.
 
Așa că n-au ei căderea morală să vorbească public despre ce e bine sau rău pentru cetățenii acestei țări!

Observați ceva? Tocmai băncile campioane ale ilegalităților și clauzelor abuzive -Raiffeisen Bank, BCR-Erste Bank și acum BRD  - sunt cei virulenți împotriva legii dării în plată! Le transmit că la noi, în România, e o vorbă care li se cam potrivește de minune:"Hoțul strigă hoții!"", scrie deputatul PNL, într-o postare pe Facebook.