ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ajuns la capătul puterilor, un polițist din Arad a recurs la un gest extrem, sinucigându-se cu arma din dotare.

Barbatul avea 42 de ani și era polițist la Investigații Criminale și trecuse cu brio toate testele psihologice. 

Conform mai multor martori, povara unui credit imobiliar l-a făcut pe acest om să-și ia viața. Din cauza creditului a ajuns să aibă datorii de 14 mii de lei la întreținere și recent încercase să obțină refinanțarea creditului.

Poate că situația sa ar fi fost alta dacă în decembrie 2015 președintele Klaus Iohannis ar fi promulgat Legea Dării în Plată și nu ar fi retrimis-o spre reexaminare în Parlament. După îndelungi dezbateri, legea ar putea fi miercuri votată în plen. O lege ciuntită, pentru că programul Prima Casă a fost exclus. Efectele acestei decizii luată de parlamentari se vor vedea peste ani, dat fiind că în acest caz vorbim de credite cu o durată de maxim 35 de ani! Politicienii români consideră că a apara interesele financiare ale unor bănci din Austria, Olanda, Franța sau Grecia e mai important decât viața celor pe care îi reprezintă.