ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au verificat, în perioada 5 - 11 iulie, în cadrul operațiunii "Ballroom", 285 de firme care dețin spații unde sunt organizate evenimente precum nunți, simpozioane sau evenimente corporate și au aplicat sancțiuni totale de 1,18 milioane de lei, potrivit unui comunicat publicat miercuri de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

Inspectorii antifraudă au aplicat 202 de sancțiuni contravenționale, din care 166 de amenzi și 36 de avertismente, valoarea totală a amenzilor fiind de 1.139.532 lei.

În plus, inspectorii ANAF au confiscat bani și bunuri în valoare de 48.147 lei și au suspendat activitatea a patru firme pentru nereguli grave, precum neutilizarea caselor de marcat sau neemiterea de bonuri fiscale.

ANAF a verificat, în perioada 30 iunie - 4 iulie, în cadrul operațiunii "Ballroom", 227 de firme care dețin spații unde sunt organizate evenimente precum nunți, simpozioane sau evenimente corporate și au aplicat sancțiuni totale de 667.575 lei.