ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele CEC Bank, Radu Grațian Ghețea, președintele EximBank, Traian Halalai și Mișu Negrițoiu de Autoritatea de Supraveghere Financiară au încasat anul trecut venituri salariale lunare cuprinse între 15.700 și 23.000 de euro din funcțiile deținute în cadrul instituțiilor de stat pe care le conduc, potrivit ZF.

Radu Grațian Ghețea este unul dintre cel mai bine plătiți salariați din economie, anul trecut acesta primind venituri echivalente a 23.000 de euro net pe lună din funcția de președinte-director general al băncii de stat CEC Bank.

Pe lângă veniturile de CEC Bank, acesta a mai încasat și aproximativ 2.500 de euro lunar din funcțiile deținute la Biroul de Credit, unde este membru în Consiliul de Administrație, de la Transford ca vice-președinte al Consiliului de Administrație și de la Universitatea Româno-Americană unde este profesor.

Și Traian Halalai a obținut anul trecut din funcția de președinte executiv al băncii de stat EximBank venituri în valoare netă de aproximativ 20.500 de euro pe lună.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews