ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Mihai Tudose a lansat un război fără precedent împotriva băncilor, lansând un nou val de acuzații. De data aceasta, premierul a prezentat un episod neplăcut din viața personală în relația cu o bancă.

„Băncile din România o duc foarte bine. Au sedii foarte frumoase. Ei, la sfârșitul anului, spun că au o pierdere. Eu nu am ce bani să pun în bancă. Eu nu vreau salariul pe card să le dau lor doi bani la fiecare retragere. Văd reclame la TV că dau ei bani așa...", a acuzat Tudose în direct la România TV.

„Am avut o experiență cu ei. Aveam 500 de dolari la o bancă. Și după câțiva ani mi-au spus că trebuie să le dau eu 50 de dolari. Păi ce, i-au dus pe bani noaptea la baie? Le-a dat apă? Noi suntem proști? Până aici! Taxă de șmecher, taxă că intri în bancă, taxă că ieși din bancă. Dacă vor continua așa, voi fi și eu nevoit să îi spun tatălui meu să nu își mai țină pensia la ei la bancă", a mai spus premierul.
 
În urmă cu câteva zile, premierul Mihai Tudose a declarat că banii depuși de români în băncile care nu au profit nu sunt siguri. El a făcut această declarație în contextul în care Fiscul a început controale la bănci.