ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Speriați de faptul că românii ar putea scăpa de jugul mafiei bancare, corporațiile financiare recurg la orice mijloace de propagandă împotriva legii dării în plată.

FMI, Comisia Europeană, agenții de rating, ambasade, companii multinaționale, Banca Națională a României (!!!), Klaus Iohannis (cel care a retrimis legea în Parlament în luna decembrie) sau Guvernul României, acolo unde este detașat de la BNR Dan Suciu, și-au exprimat rând pe rânnd opinia cu privire la necesitatea ca Parlamentul să nu adopte o lege care ar ușura viața a sute de mii de români ajunși sclavi ai băncilor.

Există chiar și o campanie online împotriva legii, plătită de bănci, asta după ce în urmă cu două săptămâni s-au cumpărat pagini întregi în același scop. 

Marți s-a atins limita de jos a acestei campanii. Organizația Salvați copiii, cea care ar trebui să aibă alte scopuri în România, a remis un comunicat prin care anunță că se opune legii dării în plată! 

Între a da băncii casa și a te executa banca cu tot cu casă și cu orice venit viitor pe 40 de ani, cei de la Salvați Copiii, prin vocea Gabrielei Alexandrescu, președinte Executiv al Organizației, ne transmite că e mai bună a doua variantă! 
 
Chiar atât de mult ne doresc binele băncile? Poate tocmai această campanie organizată ar trebui să ne pună pe gânduri.