ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Supărat că rata la bancă în franci elvețieni i s-a dublat, un constănțean a ales să plătească această sumă cu monede de 10 și 50 de bani. Bărbatul a umplut două găleți cu monede și în felul acesta, a blocat ore întregi activitatea de la ghișee.  

Angajații unei bănci s-au pomenit la primele ore ale dimineții cu un bărbat care a vrut să își plătească rata de 2.600 lei cu două găleți pline cu monede.

"Au venit cu o ofertă: un discount de 22,5% ceea ce este praf în ochi în condițiile în care rata mea a crescut cu 100%. Francul era 2 lei, iar acum este 4,1 lei. În mod normal, aș fi adus o găleată de bani, dar așteaptă să vin cu două pentru că a crescut sută la sută", a spus bărbatul care susține că soluția oferită de bancă este o bătaie de joc.

După ce s-a chinuit câteva ore, angajata băncii nu a putut să numere toate cele 9.685 de monede. La un moment dat nervii i-au cedat și a cerut o mașină de numărat măruntul, renunțând chiar și la comisionul perceput în mond normal pentru plățile în monede.

Constănțeanul nu este la prima ispravă de acest gen, anul trecut acesta a mers la o altă bancă cu 2.100 de lei, tot în două găleți de monede.