ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legea dării în plată nu a fost primită foarte bine de către bănci, care după ce au fost notificate de către clienți că vor să renunțe la imobilele cumpărate, au depus contestații împotriva acestei legi.

A apărut și un top al băncilor care au depus cele mai multe contestații împotriva legii dării în plată. Daniel Zamfir, unul dintre inițiatorii acestei legi, a precizat că instituțiile financiare nu pot obține nimic, iar tot acest joc este făcut pentru intimidarea clienților.  

Acesta a mai dezvăluit și un scenariu conform căruia băncile nu ar mai încasa niciun ban pe perioada desfășurării unui eventual proces.

”Bun si clasamentul asta la ceva... Cele mai scarboase banci, cele care s-au purtat mizerabil cu voi,sunt in fruntea contestatarilor! Ce contesta ei? Notificarea?? Ce credeti ca pot obtine? Nimic! Fac asta doar ca sa va faca rau! Sa va sperie sa renuntati, pentru ca asa au facut pana acum! Au mers la intimidare ca sa va faca sa renuntati! Nu aveti de ce renunta! Legea e de partea voastra! Ia lasati-i sa conteste, sa dureze vreo doi procesul si unde n-ar da Dumnezeu sa avem cateva zeci de mii de notificari sa-i vedeti cum intra in trepidatii! Stiti bine ca dupa trimiterea notificarii se sisteaza orice plata catre banca. Cum ar fi ca zeci de mii de oameni, poate sute de mii sa trimita notificari si sa asteapte vreo doi ani sa se termine procesele. In toata perioada asta, bancile nu mai incaseaza nimic, iar voi nu aveti niciun risc! Ce parere aveti?

P.S Cum ar fi ca baietii astia de la Credit Europe Bank sa primeasca cateva mii de notificari? Ca tot sunt ei viteji si ii anunta pe toti ca ei iau in plata fara nicio negociere! Nu mai zic daca s-ar trezi cu cateva sute de case in brate! Or sa faca in pantaloni credeti-ma!

Asa ca, keep calm si hai la DIP-ing!”, a scris deputatul pe contul său de Facebook.

Topul băncilor la contestații pe legea dării în plată: