ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ANAF va face o inspecție fiscală la toate hypermarketurile, unde va fi verificată activitatea pe ultimii cinci ani a rețelelor magazinelor.

Aceasta va fi o verificare mult mai atentă și va avea în vedere prețurile de transfer, prețurile de achiziție intra-grup, elemente asupra cărora ONG-uri și producătorii români cereau mai multă atenție.

Reprezentanții ANAF anunță că dacă se constată diminuarea bazei impozabile prin metode deloc legale, companiile riscă amenzi uriașe, potrivit  informează B1 TV.

Delia Nica, vicepreședintele AMRCR, a declarat că nu au fost informați despre aceste controale, ci au aflat din presă.

"Controalele sunt binevenite, nu avem nici o problemă cu acest lucru. Singura precizare este existența unui echilibru. Orice control de la orice instituție e binevenită pentru toată lumea. Când se vor face cunoscute rezultatele, atunci vom avea o măsură exactă a lucrurilor".