ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ANAF plătește 26 de mii de euro pe lună pentru paza celor trei clădiri care au fost sediul Antenei 1 și Antenei 3, care au intrat în proprietatea privată a statului după ce instanța a decis confiscarea acestora de la Dan Voiculescu, în dosarul ICA, informează Capital.

"Fiscul administrează, în premieră, bunurile intrate în patrimoniul. Sperăm să le vindem până la iarnă, însă există probleme cu instanța. În ceea ce privește cele trei imobile, ne-am făcut datoria, sunt evacuate, evaluate. În schimb instanța cere să reluăm procedura de evaluare în comisie", a explicat Dragoș Doroș, președintele ANAF pentru Capital.

Pentru recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro, a fost vândută vila din București a Corinei Voiculescu, pentru 1,024 milioane de euro, precizează sursa citată. Concomitent, patronul Antenelor a rămas și fără acțiunile deținute la companie Sanagra din Târgu Mureș. Prețul a fost de 3 milioane de lei. 

Urmează ca ANAF să scoată la vânzare sediile Grivco, Intact, și cele ale televiziunilor Antena 1 și Antena3, imobile care i-au aparținut lui Dan Voiculescu, dar au fost confiscate de către stat în urma sentinței din Dosarul ICA, iar prețul de pornire este de 15 milioane de euro.