De-a lungul istoriei, oamenii au instalat candelabre si lustre in spatiile utilizate de publicul larg, precum teatre si sali de festivitate, dar si in incaperile caselor, scopul principal al acestora fiind  iluminatul si sa impresioneze prin prestanta pe care o impuneau, sa confere eleganta spatiului.

Spre deosebire de acele vremuri, in zilele noastre, aceste corpuri de iluminat sunt folosite la scara larga, iar in prezent se gaseste o varietate mult mai mare de candelabre, gata sa satisfaca toate gusturile sau stilurile pe care doresti sa le adopti in materie de iluminat. Preturile acestora variaza in functie de modele, inaltime si materiale, existand atat candelabre accesibile publicului larg, cat si modele high-end..

Daca doresti sa gasesti candelabre care sa ofere o solutie pentru iluminatul spatiului tau, viziteaza magazinul online eOrion, unde vei gasi o gama larga de corpuri de iluminat interior si exterior, precum aplice, plafoniere, lampadare, lustre s.a.

Asadar, iata care sunt tendintele in materie de candelabre anul acesta:

Candelabre model Bollicine

Acest corp de iluminat este fabricat de compania Ideal Lux, iar, pe langa functionalitate, aceste candelabre sunt si niste piese decorative de exceptie. Acest model de candelabre are un diametru de 50 cm si o inaltime de 90 cm si imbina formele geometrice ale globurilor cu functionalitatea iluminatului. Mai mult decat atat, globurile din sticla suflata, in combinatie cu sticla opal, creaza o luminozitate sporita, dispersand lumina intr-un mod eficient.

Daca ai nevoie de o solutie eficienta atat din punctul de vedere al esteticii moderne, cat si al iluminatului, atunci decizia instalarii acestor modele de candelabre in living, sufragerie sau dormitorul matrimonial este una perfecta!

Candelabre model Theresa

Cand ai nevoie de candelabre pentru un living, sufragerie sau dormitor unde doresti sa creezi o atmosfera moderna sau fusion, poti instala corpuri de iluminat Theresa. Aceseta sunt o interpretare a stilului aristocratic din perioada imparatesei Maria Theresia, a Sfantului Imperiu Roman.

Acest model de candelabre impune spatiului in care este instalat un stil somptuos, cu ajutorul elementelor din cristal, finisajelor cromate si a celor cinci sau sapte brate, care sunt dispuse pe un singur nivel.

Totodata, prestanta aristocratica este redata si prin alte elemente decorative, precum siragurile din sticla, care au o forma de cristale. Acestea ofera pretiozitate, iar lumina care este reflectata prin cristale scoate in evidenta obiectele decorative din incapere.

Candelabre model Gioconda

Daca indragesti arta si ti-ar placea sa ai un corp de iluminat sub forma unei reinterpretari moderne a operei "La Gioconda" de Leonardo Da Vinci, atunci decizia de a instala in spatiul de locuit astfel de candelabre este una grozava!

Acest model de candelabre reda cu succes jovialitatea si naturaletea portretului realizat de catre reprezentantul idealului umanist renascentist, cu ajutorul elementelor din cristal combinate cu material textil.

In functie de modelul pentru care optezi, poti avea in propria casa candelabre cu aspect de aur antichizat sau de argint. Prestanta acestui model de candelabre este redata cu ajutorul cristalelor in forma octogonala sau rotunda, in combinatie cu materialul textil ce imbraca lantul de sustinere. Aceste detalii creeaza un contrast intre cristal, un material dur, dar pretios, si catifeaua moale si eleganta, transformand aceste candelabre in obiecte decorative extraordinare!

Cand vrei sa beneficiezi de un iluminat general eficient, dar in acelasi timp spatiul tau de locuit sa ofere o atmosfera prestanta, nu ezita! Viziteaza magazinul online eOrion.ro si alege acele candelabre si alte corpuri de iluminat pe gustul tau, dintr-o gama diversificata!


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews