ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Traficul rutier este intens pe A2, unde la staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul de mers către Bucureşti, pe banda destinată achitării pe loc a pasajului, s-a format o coloană de maşini de 100 de metri. Aglomerație mare este şi pe DN1 şi A1, tot pe sensul de mers către Capitală, informează Centrul Infotrafic.

Centru Infotrafic anunță că la staţia de taxare de la Feteşti, pe benzile doi şi trei pe sensul de mers către Bucureşti, se circulă cu o viteză de aproximativ 50 - 70 de km/h.

Prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate sau prin SMS, la numărul 7577, reamintesc poliţiştii de la Infotrafic.

Pe DN39 Mangalia - Agigea valorile de trafic sunt ridicate. Se circulă în coloană, din zona staţiunii Eforie Sud şi până la intrarea pe A4.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, precum şi pe A1 Piteşti - Bucureşti, traficul rutier a crescut în intensitate, însă, până la această oră, nu au fost semnalate blocaje în trafic din cauza aglomeraţiei.

La punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse către Bulgaria, traficul rutier este întens iar la intrarea pe Podul Prieteniei s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ 50 - 100 de metri. Mărirea timpilor de aşteptare la frontieră se datorează atât lucrărilor de reabilitare a podului peste Dunăre de la Giurgiu, cât şi controalelor amănunţite efectuate de către poliţia de frontieră bulgară la toate categoriile de autovehicule. Pentru a ajunge în Bulgaria, conducătorii auto pot să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei: Calafat (rutier); Negru-Vodă (rutier); Vama Veche (rutier); Bechet (trecere cu bacul); Zimnicea (trecere cu bacul); Călăraşi (trecere cu bacul).

Şoferilor li se recomandă să respecte regimul legal de viteză, să păstreze în mers o distanţă care să permită oprirea în condiţii de siguranţă şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. În aceste zile, poliţiştii rutieri desfăşoară foarte multe acţiuni preventive, cu efective sporite, mai menţionează Centrul Infotrafic.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews