ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Poliția locală și structurile competente din Ministerul Afacerilor Interne au aplicat, la nivel național, 1.043 de avertismente și 795 de amenzi, în cuantum de 186.900 lei, în prima lună de la intrarea în vigoare a legii antifumat, potrivit unui comunicat de presă al IGSU.

La nivel național au fost desfășurate peste 600 de acțiuni preventive prin intermediul cărora au fost diseminate informații legate de normele de aplicare a legislației, materiale de informare preventivă, fiind derulate instruiri ale salariaților din cadrul diverșilor operatori economici și prelucrări ale legislației în unități de învățământ.

Pe 17 martie a intrat în vigoare Legea nr. 15/2016 privind modificarea și completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, prin care se interzice fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, potrivit Agerpres.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews