ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cumpărăturile din online sunt în creștere cu 18,4% față de anul precedent în SUA, potrivit datelor date de Adobe Analytics, iar investitorii pariază că Amazon își va crește cota de piață din totalul cheltuielilor online în timpul sezonului de cumpărături. 

Averea fondatorului Amazon, Jeff Bezos, a atins pentru prima oară 100 de miliarde de dolari, după ce a crescut cu 2,4 miliarde de dolari peste noapte, în condițiile în care acțiunile Amazon au urcat cu 2% pe fondul optimismului legat de Black Friday în SUA, scrie Bloomberg.

Averea de 100 de miliarde de dolari în face pe Bezos, în vârstă de 53 de ani, primul miliardar din lume care să construiască o avere de 12 cifre din 1999, când BIll Gates, fondatorul Microsoft, a depășit această barieră.

Averea lui Bezos a urcat cu 32,6 miliarde de dolari anul acesta, cea mai mare creștere urmărită vreodată de Indicele Miliardarilor calculat de Bloomberg, un index care măsoară evoluția averilor celor mai bogați 500 de oameni ai planetei. Acțiunile Amazon au urcat cu 5% numai săptămâna aceasta.

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth, controlat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a semnat un contract cu Amazon pentru una dintre clădirile care fac parte din ansamblul Globalworth Campus din zona de nord a Capitalei.

„Am semnat cu Amazon pentru clădirea A din Globalworth Campus. Faptul că este a doua cea mai mare din companie și că a ales să vină aici înseamnă că piața din România crește”, a spus Dimitris Pergamalis, directorul departamentului de construcții și dezvoltare al Globalworth.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews