ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


18 bucureşteni şi doi arădeni încasează cele mai mari pensii publice din România. Cea mai mare pensie a fost virată în luna iunie de Casa de Pensii către un bucureştean din sectorul 1, în cuantum brut de 27.453 de lei, potrivit economica.net.

A doua cea mai mare pensie din sistemul public a fost încasată de un arădean şi ajunge la 19.019 lei brut pe lună, în timp ce pe locul trei se află un alt bucureștean cu o pensie de 16.973 de lei brut pe lună.
 
În clasamentul celor 20 mai bine plățiți pensionari mai sunt alți doi bucureșteni care primesc peste 16 mii de lei pe lună. Și tot în Capitală mai există o pensie publică de 14 mii de lei.

În acest Top 20, realizat de economica.net, mai exista trei pensii de peste 10 mii de lei, patru de peste 9.000, cinci de peste 8.000 de lei și alte opt de peste 7.000 de lei.
 
Citeşte articolul integral pe economica.net.