Clienții ING sunt nemulțumiți, după ce serverele băncii au cedat din nou luni dimineața

După ce în week-end serverele ING au cedat în urma unui test din centrul de date pentru sistemul de stingere a incendiilor, iar ulterior situația a fost remediată, luni dimineața aceleași servere au căzut din nou trezind nemulțumirea utilizatorilor.
Oficialii băncii au numit situația neplăcută drept o sumă de ”mici probleme” care însă au fost rezolvate în jurul orei 12.00:
”Serviciul ING Home’Bank este din nou funcțional în varianta desktop. După unele mici probleme pe care le-am identificat și rezolvat rapid, acum totul e funcțional și la capacitate maximă. Puteți folosi fără griji serviciul nostru de internet banking”.
Utilizatorii au reclamat că problemele continuă. ”Serviciul Bazar încă nu funcționează nici pe desktop, nici pe mobil”, a scris un utilizator pe pagina de Facebook a ING Bank, imediat sub postarea prin care banca informa asupra soluționării problemei.
"Serviciul Căsuța de Mesaje nu este disponibil momentan. Vă rugăm reveniți mai târziu. Mulțumim pentru înțelegere!", iar plata online îmi dă (la fel ca ieri) "authentication failed"”, reclamă un alt utilizator.
Clienții au reclamat să sistemul e mort în pofida anunțului ING Bank: ”Nu funcționează varianta desktop. Ba funcționează, ba nu. Când se publică o afirmație, nu verificați să vedeți dacă chiar așa este?”
O persoană aflată a povestit că a încercat să plătească două bilete de avion cu un card ING, însă nu a reușit. Reclamația făcută telefonic s-a soldat doar cu o factură telefonică mai mare, deoarece a sunat prin roaming. Utilizatorul nu a reușit să contacteze telefonic angajații băncii.
Iosefina Frolu, responsabil de comunicare la ING Bank, sfătuiește utilizatorii să dea refresh paginii. Ea a spus pentru digi24.ro că este posibil ca problemele să fie durat doar câteva minute după remedierea situației. O altă soluție recomandată de specialiștii băncii ar fi ștergerea memoriei cache și a cookies, însoțite de comanda CTRL+F5.
ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.
Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.
ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.
De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!

RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei) | RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)
Pe același subiect

Nicușor Dan a semnat pentru defrișarea unui parc din inima Capitalei. Au fost răpuși de drujbe zeci de copaci

Teren intravilan de 3500 de metri aproape de malul lacului Buftea, în satul Mănăstirea, comuna Crevedia, la preț de apartament - Un loc ideal de mutat la casă pentru tine sau pentru mai mulți prieteni cât și o oportunitate de afaceri. VÂNZARE DIRECTĂ

Care sancțiuni? Rubla rusească a ajuns cea mai performantă monedă din lume, depășind dolarul, coroana suedeză, francul elvețian și aurul
Recomandările noastre

22 aprilie 1990, startul Pieței Universității. În urmă cu 35 de ani începea cea mai amplă manifestație anticomunistă din Europa Centrală și de Est. VIDEO și GALERIE FOTO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Comentarii (0)