ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


România are aproape 700 de km de autostradă, ceea ce ne plasează pe ultimul loc în Europa la acest capitol. În contradicție cu acest fapt, compania care administrează bugetele de transport din România își plătește regește angajații.

Economica.net a aflat că cei de la CNADNR beneficiază de o sumedenie de sporuri, toate fiind prevăzute în contractul colectiv de muncă.

CNADNR oferă spor pentru activitate neîntreruptă în Companie, spor de vechime de până la 30% din salariul de bază și spor pentru cumul de funcții. Compania premiază salariații care devin părinți și oferă burse studenților meritoși. Șefii au indemnizații de până la 45% din salariul de bază. Nu în ultimul rând, salariații primesc până la 30 de zile de concediu de odihnă anual și multe alte zile libere.

Cele mai importante sporuri:

  • Șefia, premiată cu indemnizații cuprinse între 15% și 45% din salariul de bază.
  • Locuințe de serviciu pentru o parte dintre angajații CNADNR. Unii plătesc chirie pentru ele, alții nu.Salariații Companiei – concediați din motive care nu țin de persoana lor – primesc de la unul până la 12 salarii medii nete pe CNADNR.
  • Salariații primesc vouchere de vacanță din anul 2016

VEZI AICI LISTA COMPLETĂ A SPORURILOR