ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


SUV-urile sunt printre cele mai râvnite mașini de pe piață. Ele reușesc să satisfacă atât nevoile familiștilor, cât și ale aventurierilor care stau în oraș dar, din când în când, fac câte o escapadă în natură. Jurnaliștii de la Promotor prezintă lista celor mai bune SUV-uri de pe piață.

Autoexpress.co.uk a publicat o listă cu cele mai fiabile SUV-uri care pot fi cumpărate de pe piața din Europa, scrie promotor.ro. Surprinzător sau nu, pe această listă se află și Dusterul nostru, dar și fratele sau mai mare - Kadjar.

1. Volvo XC90

2. Land Rover Discovery Sport

3. Kia Sorento

4. Audi Q7

5. Porsche Macan

6. Hyundai Santa Fe

7. Dacia Duster

8. Range Rover Sport

9. Land Rover Discovery 4

10. Renault Kadjar

Dacia Duster este primul vehicul de teren al mărcii Dacia și al șaselea model al gamei. La puțin timp de la evenimentul de lansare la Salonul Auto de la Geneva Dacia Duster a fost desemnat cel mai ieftin SUV din lume de către World Records Academy. Faceliftul de care a beneficiat în 2013 a adus doar câteva tușe de modernitate la exterior, fără a schimba în mod dramatic aspectul mașinii.