Pentru 2017, SUV-ul Dacia Duster ar putea să includă un nou model cu șapte locuri, iar pe lângă schimbările pe care le-ar putea primi s-ar afla și un nou nume: Grand Duster, dezvăluie Autoexpress.

Pentru a valorifica mai bine piața SUV-urilor aflată în continuă creștere, Dacia a pregătit o versiune mai mare și mai practică, cu șapte locuri, eventual sub denumirea Grand Duster, care va sosi anul viitor.

”Marele Duster” urmează să adopte un nou aspect, cel puțin la exterior. Imaginile exclusive publicate de Autoexpress, ne arată un SUV a cărui forme au fost ”îndulcite” față de aspectul oarecum pătrățos al actualului model cu cinci locuri. Astfel putem remarca un corp mai elegant, dar care își păstrează robustețea.

Pentru a menține costurile cât mai mici, Grand Duster va folosi platforma actualei versiuni cu cinci locuri, dar cu un ampatament mărit pentru a găzdui un al treilea rând de scaune.

Versiunea cu șapte locuri va măsura în jur de 4,7 metri lungime. De asemenea, versiunea standard este de așteptat să crească cu aceeași lungime, până la aproximativ 4,3 metri, potrivit Promotor.ro.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews