ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pentru 2017, SUV-ul Dacia Duster ar putea să includă un nou model cu șapte locuri, iar pe lângă schimbările pe care le-ar putea primi s-ar afla și un nou nume: Grand Duster, dezvăluie Autoexpress.

Pentru a valorifica mai bine piața SUV-urilor aflată în continuă creștere, Dacia a pregătit o versiune mai mare și mai practică, cu șapte locuri, eventual sub denumirea Grand Duster, care va sosi anul viitor.

”Marele Duster” urmează să adopte un nou aspect, cel puțin la exterior. Imaginile exclusive publicate de Autoexpress, ne arată un SUV a cărui forme au fost ”îndulcite” față de aspectul oarecum pătrățos al actualului model cu cinci locuri. Astfel putem remarca un corp mai elegant, dar care își păstrează robustețea.

Pentru a menține costurile cât mai mici, Grand Duster va folosi platforma actualei versiuni cu cinci locuri, dar cu un ampatament mărit pentru a găzdui un al treilea rând de scaune.

Versiunea cu șapte locuri va măsura în jur de 4,7 metri lungime. De asemenea, versiunea standard este de așteptat să crească cu aceeași lungime, până la aproximativ 4,3 metri, potrivit Promotor.ro.