ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Greva lucrătorilor de la Poșta Română și cea a personalului medical nu a picat deloc bine guvernului Cioloș.

Apărătorii de serviciu ai tehnocraților nu concep că oamenii au acest drept - să facă grevă - și lansează în spațiul public fel de fel de ipoteze.

Grigore Cartianu merge cel mai departe și spune direct că sindicatele sunt controlate de Rusia! Declrația a fost publicată pe contul său de Facebook:

"Ca de obicei, "sindicatele roșii" (adică majoritatea sindicatelor din România) fac iureș doar când nu e PSD la guvernare.

Amenință. Ies în stradă. Intră în grevă. Paralizează instituțiile, serviciile, transporturile, țara. Sindicatele intră în adormire când guvernează PSD și devin agitate când guvernează alții. Schema e aceeași în toate țările ex-comuniste din Europa de Est, semn că Moscova nu doarme. Sindicatele sunt o pârghie importantă prin care Rusia produce tulburări și anarhie în teritoriile la care încă jinduiește", a scris Cartianu.