ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un specialist în project management din Bucureşti, Cătălin-Teodor Dogaru, a adresat o scrisoare Prim-Ministrului României, Victor Ponta, şi Ministrului de Finanţe, Daniel Chiţoiu, în care îi anunţă că, începând cu data de 1 decembrie, nu îşi va mai plăti taxele, informează intreprinzatori.ro.

Citiţi AICI textul scrisorii, pentru a afla motivele invocate de Cătălin-Teodor Dogaru.
"In atenţia domnului Prim-Ministru – Victor Ponta şi a domnului Ministru de Finanţe – Daniel Chitoiu
Domnilor Miniştri,
Subsemnatul Cătălin-Teodor Dogaru vă informează că, începând cu data de 1 decembrie 2013, pentru a plăti în continuare taxele şi impozitele aferente (CAS, cota unică etc. etc.) trebuie să primesc de la dumneavoastră următoarele documente:
A. O singura dată:
A.1 : Carte de identitate – copie (aduceţi, vă rog şi originalul, pentru a confrunta)
A.2 : Documentele de investitură în funcţia de Prim-Ministru, respectiv Ministru de Finanţe (incluzând ordinul semnat de preşedintele Statului) – copie legalizată
A.3 : Proiectul de buget în varianta finală pe anii 2012 si 2013 în care se va menţiona clar traseul banilor încasaţi din taxele şi impozitele plătite de mine – copie legalizată
A. 4: Extras de cont pentru conturile în care va primiţi salariile – semnate şi stampilate de bancă!

B. Lunar:
B. 1 : Extras de cont pentru conturile în care ajung banii încasaţi (Trezorerie, Minister, Casa de Asigurări şi toate celelalte instituţii care beneficiază din plin de acesti bani!) din luna anterioară
B. 2 : Documente justificative pentru cheltuielile din banii publici pe luna anterioară
După analiza acestor documente, veţi primi, cu un decalaj de minim 2 luni, taxele aferente venitului meu. Programul meu de lucru este:
- de luni până vineri de la ora 07:00 la ora 08:00 sau de la ora 20:00 la ora 21:30

N.B: Nu mă interesează cum va descurcaţi în acele 2 luni în care eu – şi mi-aş dori şi toţi ceilalţi salariaţi de la privat – nu plătim taxele. Aşa cum nici fetiţa mea nu a beneficiat de alocaţie timp de 4 luni.

În plus, vă sfătuiesc să aduceţi şi alte documente justificative (chiar dacă nu sunt menţionate) pentru ca – la fel ca în ograda dumneavoastră (la stat) – vor fi tot felul de cerinţe nemenţionate/nespecificate pentru a obţine o (amărâta de) semnatură.

În cazul în care nu veţi oferi toate cele solicitate, plata taxelor se va suspenda până la soluţionarea acestor cerinţe.

Vă anunţ, pe aceasta cale, că în lunile următoare, voi iniţia (împreună cu colegii mei de suferinţă – plătitori de taxe) un program de testare a tuturor angajaţilor bugetari, în special din instituţiile financiare (Administraţii financiare etc.). Vom testa eficienţa, pregătirea profesională, conduita profesională şi multe alte caracteristici de care (probabil) mulţi nu au auzit. Vă vom ţine la curent.

Vă multumesc,
Cătălin-Teodor Dogaru"

Citeşte şi INEDIT Mesaj către Victor Ponta: "Nu sunteţi un locatar obişnuit, domnule prim-ministru. Sunteţi administrator. Iar blocul e o ţară. România.”