ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o agenție de turism își anunță intrarea în insolvență. Mareea Comtur spune că nu mai poate onora niciuna dintre rezervările confirmate.

Reprezentanții agenției au precizat că se vor ocupa doar de turiștii care sunt acum în hotelurile din țară și din străinătate.

Pe cei care au achitat vacanțele, dar nu le-au efectutat, agenția îi îndrumă să își recupereze banii de la firma de asigurări.

În urmă cu două zile, mai mulți turiști români care făcuseră rezervări prin Mareea Comtur se plângeau că nu se pot caza la hoteluri din țară și din străinătate pentru că agenția nu făcuse plățile necesare.Turiștii plătiseră întregul sejur încă din iarnă.

Reprezentanții Direcției Generale de Control și Autorizare Turism din cadrul ANT au stabilit că sunt aproape 1.100 de turiști păgubiți de către agenția de turism Mareea, suma tuturor contractelor ridicându-se la valoarea de 460.000 euro, din care sume restante către furnizori 285.000 euro, se spune într-un comunicat al Autorității Naționale pentru Turism .

Acum două săptămâni și agenția Genius Travel și-a anunțat clienții că intră în insolvență.