ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Producătorul de lenjerie intimă Jolidon Cluj a intrat în insolvenţă, la solicitarea SC JIE SRL, a decis Tribunalul Cluj.

Alături de JIE SRL au mai solicitat intrarea în insolvenţă, printre alţii, creditorii AB, DGMC, BCR, AFM, MESRL şi ASSRL. Administrator judiciar provizoriu a fost desemnat C.I.I. G.M.L, potrivit deciziei instanţei.

Creditorii se pot înregistra la masa credală până la 3 august, iar publicarea tabelului preliminar al creanţelor va avea loc la 24 august. Tabelul definitiv al creanţelor va fi anunţat la 23 septembrie.

Fondat în 1993 la Cluj Napoca, România, Jolidon și-a câștigat poziția de lider incontestabil al pieței românești de lenjerie și costume de baie, devenind și unul din jucătorii importanți ai pieței internaționale.

Anul trecut, Jolidon a avut o cifră de afaceri de 64,2 milioane de lei şi o pierdere de 99,7 milioane de lei. Datoriile la 31 decembrie 2014 însumau 256 de milioane de lei, potrivit Mediafax.