ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Craiova se produce cel mai economic vehicul, ever, trotineta e-TWOW. La o greutate de numai 10,9 kg, poate produce o sarcină maximă de 110 kg şi poate atinge 28 km/h. Autonomia este de 40km, fiind propulsat cu energie electrică.

 „Acumulatorul este unul de tip litiu-polimer şi se va încărca la priză, la fel cât durează încărcarea unui telefon mobil", a spus Sorin Petcu, managerul firmei Nextrom Industries SRL Craiova, dezvoltatorul afacerii.


Frânarea este obţinută fără frecare şi fără uzură asupra anvelopelor ceea ce face utilizarea lină, sigură şi confortabilă. Sistemul de iluminare compus din 6 leduri puternice poate fi reglat să pornească automat când lumina ambientală este slabă, caracteristică unică pe piaţa trotinetelor electrice.

Vehiculul este produs la Craiova, fiind proiectat de români.Se pliază complet, intră uşor în portbagaj sau într-un rucsac.

Pentru a-l comanda puteţi face click AICI.