ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.  

Câştigă bonurile emise în 16 septembrie. Valoarea câştigătoare a bonului fiscal este 274 lei.

 Pentru extragerea din data de 16 august au fost depuse 15 cereri de revendicare. Pentru extragerea organizată pe 20 septembrie au fost depuse 33 cereri de revendicare.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul solicitanţilor este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF, potrivit tvr.ro.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă are înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).