ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apetitul românilor pentru mall-uri este fără limite. O dovedeşte inaugurarea celui mai recent complex comercial din Bucureşti, Mega Mall, situat în cartierul Pantelimon.

Chiar dacă au amânat deschiderea din 23 aprilie, constructorii nu au reuşit nici astăzi să termine lucrarea. Pentru a nu rata şi cea de-a doua dată anunţată pentru inaugurare, sud.africanii de la NEPI au decis să deschidă centrul comercial când acesta încă este un şantier. Chiar şi în aceste condiţii, printre schele, praf şi spaţii interioare în curs de amenajare, câteva mii de persoane au luat cu asalt centrul comercial în speranţa că vor pune mâna pe vreun chilipir.

Nu s-au deschis toate magazinele, iar în zona cinematografului 4DX încă se fac lucrări. De asemenea, spaţiile verzi şi faţada nu sunt finalizate. Investiţia totală în Mega Mall se ridică la 165 de milioane de euro

Cumpărătorii s-au înghesuit însă în Mega Mall încă de la ora 10, ora anunțată pentru deschidere, cot la cot cu muncitorii de la firmele de construcție, care defilau în uniforme pe holurile complexului. O parte dintre clienți s-au prezentat chiar de la ora 8 dimineața, când s-a deschis magazinul Media Galaxy, care anunţase oferte speciale.

Pentru galeria foto faceți clic AICI.