Jean-François Gal, directorul Uzinei Renault Tanger, a anunțat că Renault va muta linia de producție a modelului Logan Break MCV de la Mioveni la fabrica din Maroc, în Tanger, începând cu primul trimestru al anului viitor

"Vom recupera producția acestui model, aflată în prezent în România, din primul trimestru 2017", a anunțat directorul fabricii Renault Tanger, citat de usinenouvelle, conform Profit.ro.

Acesta a mai precizat că pentru această mișcare vor fi asigurate investiții suplimentare de aproximativ 20 de milioane de euro.

La uzina Renault din orașul marocan Tanger sunt deja fabricate și modelele Sandero, Dokker și Lodgy.

Anul trecut, modelul Logan MCV a fost al 4-lea cel mai vândut de Dacia în România, după Logan Berlină, Duster și Sandero, și este cel mai bine model break vândut în țară.

Producătorul de autoturisme Dacia este liderul companiilor exportatoare din România pe plan global.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.