ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Operatorul aerian croat Croatia Airlines va opera începând cu luna mai zboruri din București spre Zagreb, Split, Pula, Dubrovnik și Zadar (ultimele patru cu zbor prin Zagreb), conform datelor de pe site-ul companiei, scrie Ziarul Financiar.

 Primul zbor va avea loc pe 19 mai. Odată cu intrarea pe piață, compania aeriană lansează și o ofertă promoțională astfel că zborurile pe ruta Zagreb-București încep de la 149 de euro, în timp ce pentru celelalte rute prețurile încep de la 179 de euro.

Oferta este valabilă pentru zboruri în perioada 19 mai – 13 octombrie (luni, miercuri și vineri) și include transport dus-întors, mâncare și băuturi la bord, dar și bagaj de cală în limita a 23 de kilograme.

Croatia Airlines intră astfel pe piața românească, una dominată de jucători low-cost precum Wizz Air, Blue Air și Ryanair. Compania aeriană croată transportă anual circa 2 milioane de pasageri și are o flotă de 12 avioane (două Airbus 320, patru Airbus 319 și șase aeronave Dash 8-Q400).