ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Duminică are loc o nouă extragere a Loteriei bonurilor fiscale. Astfel, extragerea bonurilor fiscale câştigătoare pentru luna iulie se efectuează duminică, 16 august, de la ora 20:10, în studioul TV al Loteriei Române,

Vor fi extrase din urnă bilele care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. În cursă intră toate bonurile fiscale emise între 1 şi 31 iulie.

Loteria pune la bătaie 1 milion de lei pentru această extragere, însă câştigătorii nu vor primi banii imediat. Dacă vor fi mai mult de 100 de bonuri norocoase, se va organiza o nouă extragere şi vor rămâne 100 de finalişti. Ei au garantat astfel un premiu de 10.000 de lei, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor Publice.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul ministerului, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. Loteria Română (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.