ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După scandalul brânzei de vaci și acuzele grave la adresa produselor sale, ce ar conține E-coli, fabrica Lactate Brădet s-ar putea redeschide.
 
Compania argeșeană susține că italienii nu au declanșat nici o alertă împotriva produselor Lactate Brădet, negăsind vreun element care să indice vreo problemă. Potrivit firmei de lactate, autoritățile italiene au analizat brânza chiar în fața reprezentanților companiei.
 
Astfel, patronul Marius Badea îi invită pe români, într-un mesaj postat pe Facebook, să fie sinceri și să voteze dacă vor să reînceapă sau nu producția lactatelor Brădet: 
 
"Am nevoie de sinceritatea dvs.
 
În condițiile în care după scandalul mincinos din Italia s-au făcut analize la toate produsele noastre de acolo și rezultatul verbal este negativ și confirmat de buletinele de analiză din Germania, vreau să știu dacă aveți încredere să consumați produsele noastre, produse făcute cu multă dragoste într-o fabrică ultra modernă cu lapte Românesc după rețete Românești.
 
O fabrică care vă așteaptă cu mult drag să-i treceți pragul pentru a vedea cum se produce. Vrem să reîncepem producția dar, depindem de dvs, așa că vă rugăm să dați like acestei pagini dacă aveți încredere să cumpărați și să consumați produsele noastre sau puteți vota:
 
Cumpăr sau nu cumpăr la http://vot.lactatebradet.ro/
 
Indiferent de ceea ce simțiți, indiferent de părerea dvs., vă mulțumim pentru sinceritate. Decizia noastră de a redeschide fabrica este strâns legată de votul dvs. Nu putem și nu vom judeca pe cei ce ne sunt împotrivă, nu au nici o vină, sunt victime ca și noi ale dezinformărilor și manipulărilor repetate și sperăm că într-o zi să vadă această mare nedreptate. Vă mulțumesc", este mesajul adresat de Marius Badea.