ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Companiile energetice, furnizoare de energie electrică sau gaz metan sunt considerate de interes strategic de către statele europene, datorită beneficiilor lor.  Aceste companii nu reprezintă, însă, un avantaj și pentru România,  deoarece prin intermediul lor,  în  fiecare lună  sume colosale de bani sunt plătite de români și plasate ulterior în afara țării, scrie Președintele Colegiului Tehnic al Diriginților de Șantier,  Cezar Petre, în ziare.com.

Companiile energetice, furnizoare de energie electrică sau gaz metan încasează lunar sume colosale de la români, plățile făcute către companiile românești fiind foarte mici, la limita la care să asigure acestora subzistență, dar să nu le permită niciodată dezvoltarea.

România are doar pierderi în interacțiunea cu aceste companii: „Aceste companii au devenit un mijloc de extragere al capitalului din România și nimic nu se oferă la schimb.Noi ne plătim branșarea, tot noi așteptăm cu lunile branșarea și tot noi plătim și facturile lunare la cele mai mari prețuri din Europa. Adică totul este pe cheltuiala noastră, iar ele se aleg numai și numai cu profitul” a afirmat Cezar Petre, inginer, în proiectarea și urmărirea execuției în condiții de calitate a construcțiilor.

Din cauza acestor pierderi, autoritățile publice din România sunt nevoite ca ele să creeze noi zone de dezvoltare. „Statul nu face nimic ca sa reglementeze acest lucru și sa soluționeze problema. Clasa politica se comporta ca o sluga caci de, fiecare are cate un interes pe undeva” a mai adăugat Cezar Petre.

Sindicaliștii de la CE Oltenia, în marș spre București ca să SALVEZE MINERITUL: România IMPORTĂ energie electrică din străinătate. Mergem în mâini și tot ajungem!