Hidroelectrica a obținut anul trecut cel mai mare profit din istoria companiei, în valoare netă de 1,36 miliarde de lei. Profitul record este mai mare cu 11% decât cel înregistrat în 2016.

Producătorul de energie Hidroelectrica a obținut locul întâi în Top  100 cele mai valoroase companii din România în ultimii doi ani. Rezultatele economice din 2017 vin după o producție totală de 14,04 TWh, realizată în cele 208 hidrocentrale aflate în exploatare. 2018 se anunță un an cel puțin la fel de bun, Hidroelectrica înregistrând în primul trimestru un profit net de 485 milioane de lei, față de 399 milioane de lei în aceeași perioadă din 2017.

Compania este evaluată în prezent la 3,57 miliarde de euro, în creștere cu 25% față de 2016.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews