ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În aceste vremuri tulburi este important să sprijinim producătorii autohtoni, pentru că ei ne pot salva de la o mare criză alimentară.

În acest sens, cei care doresc să consume produse țărănești o pot face accesând Mall-ul Țărănesc, un portal online în care sunt înscriși numai producători locali.

Magazinul online este structurat pe județe, astfel încât clienții pot găsi producătorii din județul lor. Conform inițiatorilor proiectului, Asociația „Creștem România Împreună”,  Mall-ul Țărănesc își propune să ajute micii producători locali să existe și să producă, să înlocuiască hrana din import cu produse autohtone, gustoase, să contribuie la păstrarea meșteșugurilor și tradițiilor strămoșești și să îndemne la petrecerea  u familia o zi pe săptămână la țară, renunțând la aglomerația urbană.